Bij ons werken

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep wat zich richt op het leveren van prima ICT’ers op basis van detachering aan onze diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op klantopdrachten op locatie. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Tenders biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische kennis, betrokkenheid en ervaring die ook echt toegevoegde waarde kunnen bieden aan de klant!

Wij ondersteunen je daarbij met advies over vakgerichte opleidingen & praktijkgerichte coaching, opdrachten zoveel mogelijk in de eigen regio, fijne collega’s en de voordelen van een uitstekend bekend staande, middelgrote organisatie (holding Caesar Groep). De holding Caesar Groep is ook meerdere malen onderscheiden voor hun goede werkgeverschap: Intermediair Beste Werkgeversonderzoek (meest tevreden medewerkers en op twee na beste werkgever) en Top Employer ICT Nederland door CRF.

Wij bieden onder andere:

  • Marktconform salaris (op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Vakantiegeld (8%), een vaste onkostenvergoeding en vaste telefoonvergoeding
  • Een boven marktconforme prestatiebeloning! Wat kan oplopen tot 12 a 15 keer jouw maandsalaris
  • (afhankelijk van jouw keuze van beloningsvariant) Daarmee heb jij zelf in de hand hoe te besteden!
  • Aan bijvoorbeeld vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en spaarsaldo.

Veel keuzevrijheid door de opties binnen ons cafetariapakket.

Naast de meer klassieke arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid aan voor pay rolling. Dit als alternatief voor het freelancen, met meer inkomensbereik, maar ook met de voordelen van degelijke ondersteuning en gemak.