Accountmanager Overheid

Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren (medior) ACCOUNTMANAGER.  Je zet je in voor het opbouwen en uitbouwen van de bij onze dienstverlening passend business bij zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. (software ontwikkeling en inzet van tijdelijk personeel). Je staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening conform de afgestemde condities. Je bewaakt de organisatorische borging in ons CRM-systeem en legt periodiek verantwoording af als commercieel verantwoordelijke persoon voor ‘jouw’ overheidsklanten.

Werken bij Caesar Overheid

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Overheid biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische / methodologische kennis, betrokkenheid en ervaring. Die ook echt toegevoegde waarde kunnen bieden aan de klant!

Profiel kandidaat

Je hebt minimaal een Hbo-diploma.
Je hebt minimaal 3 jaar courante ervaring als sales bij de overheid sector. Een uitstekende trackrecord die te verifiëren is.
Je bent verder:

  • Een energieke, zelfstandige persoonlijkheid met doorzettings- en incasseringsvermogen.
  • Met overtuigingskracht, commerciele vaardigheden, organisatiesensitiviteit.
  • Als prettige gesprekspartner op alle niveaus bij de klant en binnen de Caesar Groep.

Wat bieden wij?

Het salarisniveau is uiteraard marktconform en afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Wij beschikken over goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2% extra vakantiegeld (bovenop de standaard 8%), vrij te besteden mobiliteitsvergoeding (leaseauto) en aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken.

Solliciteer nu door een e-mail te sturen naar Dick Hof op  werken@caesartenders.nl inclusief motivatie en CV. Voor vragen kun je bellen met Dick op 088 - 240 6485.