Accountmanager Overheid

Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren (medior) ACCOUNTMANAGER.  Je zet je in voor het opbouwen en uitbouwen van de bij onze dienstverlening passend business bij zowel bestaande klanten als nieuwe klanten. (software ontwikkeling en inzet van tijdelijk personeel). Je staat garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening conform de afgestemde condities. Je bewaakt de organisatorische borging in ons CRM-systeem en legt periodiek verantwoording af als commercieel verantwoordelijke persoon voor ‘jouw’ overheidsklanten.

Werken bij Caesar Overheid

Caesar Overheid richt zich op het realiseren en implementeren van ICT-oplossingen, conform afspraak met de klant en zijn organisatie doelstellingen. Wij vullen dit in door het leveren van (digitale) maatwerk oplossingen en het inzetten van de beste bij de klant passende ICT-professionals. Onze klanten zijn met name grote en middelgrote (overheid) organisaties die werken met vaste leveranciers op basis van meerjarige overeenkomsten. Caesar Overheid beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle ICT-technologieën.

Profiel kandidaat

Je hebt minimaal een Hbo-diploma.
Je hebt minimaal 3 jaar courante ervaring als sales bij de overheid sector. Een uitstekende trackrecord die te verifiëren is.
Je bent verder:

  • Een energieke, zelfstandige persoonlijkheid met doorzettings- en incasseringsvermogen.
  • Met overtuigingskracht, commerciele vaardigheden, organisatiesensitiviteit.
  • Als prettige gesprekspartner op alle niveaus bij de klant en binnen de Caesar Groep.

Wat bieden wij?

Het salarisniveau is uiteraard marktconform en afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Wij beschikken over goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2% extra vakantiegeld (bovenop de standaard 8%), vrij te besteden mobiliteitsvergoeding (leaseauto) en aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken.