Java Developer

Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren Java Developer. Als Java Developer wordt je ingezet bij klanten van Caesar Overheid, zoveel mogelijk in jouw eigen woonregio. Je werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen met Java. Je staat garant voor de kwaliteit van je product en een tijdige oplevering.

Werken bij Caesar Overheid

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Overheid biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische / methodologische kennis, betrokkenheid en ervaring. Die ook echt toegevoegde waarde kunnen bieden aan de klant!

Profiel kandidaat

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma en bij voorkeur ben je in het bezit van een SCJP certificaat. 
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Java ontwikkeling en technisch ontwerpen. 
  • Je hebt ervaring met open source tools/technieken (zoals Spring, Hibernate, Maven en/of JQuery). 
  • Je hebt ervaring met applicatie/webservers en DB systemen (zoals JBoss en/of Weblogic). 
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen (zoals JUnit en/of Selenium). 
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht en creatief. 
  • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en hebt passie voor techniek.

Wat bieden wij?

Het salarisniveau is uiteraard marktconform en afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Wij beschikken over goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2% extra vakantiegeld (bovenop de standaard 8%), vrij te besteden mobiliteitsvergoeding (leaseauto) en aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken.