Microsoft .NET Developer

Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren Microsoft .NET Developer. Als Microsoft .NET Developer word je ingezet bij klanten van Caesar Overheid, zoveel mogelijk in jouw eigen woonregio. Je werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen met Microsoft .NET. Je staat garant voor kwaliteit van je product en een tijdige oplevering.

Bij ons werken

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep wat zich richt op het leveren van prima ICT’ers op basis van detachering aan onze diverse klanten (met name de grotere overheid en semi-overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op klantopdrachten op locatie. Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats. Caesar Overheid biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten met de juiste technologische kennis, betrokkenheid en ervaring die ook echt toegevoegde waarde bieden!

Wij ondersteunen je daarbij met advies over vakgerichte opleidingen en praktijkgerichte coaching, opdrachten zoveel mogelijk in de eigen regio, fijne collega’s en de voordelen van een uitstekend bekend staande, middelgrote organisatie (holding Caesar Groep). De holding Caesar Groep is ook meerdere malen onderscheiden voor hun goede werkgeverschap: Intermediair Beste Werkgeversonderzoek (meest tevreden medewerkers en op twee na beste werkgever) en Top Employer ICT Nederland door CRF.

Wij bieden onder andere:

 • Marktconform salaris (op basis van een werkweek van 36 uur)
 • Vakantiegeld (8%), een vaste onkostenvergoeding en vaste telefoonvergoeding
 • Een boven marktconforme prestatiebeloning! Wat kan oplopen tot 12 a 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze van beloningsvariant). Daarmee heb je zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en spaarsaldo.
 • Ons kantoor in Utrecht heeft parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur.
 • We bieden jou een podium voor eigen initiatief en goede ideeën.

Wij bieden jou dus veel keuzevrijheid aan binnen ons pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Naast de meer klassieke arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid aan voor pay rolling. Dit als alternatief voor het freelancen, met meer inkomensbereik, maar ook met de voordelen van degelijke ondersteuning en gemak.

Profiel kandidaat

 • Je hebt minimaal een Hbo-diploma en bij voorkeur gecertificeerd op onderstaande technieken; 
 • Minimaal 5 jaar ervaring met .NET ontwikkeling (C#.NET en/of ASP.NET) en technisch ontwerpen; 
 • Je hebt kennis van tools / technieken (zoals Visual Studio, MVC, WCF, IIS en/of TFS); 
 • Je hebt kennis van relationele databases (o.a. SQL Server); 
 • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht en creatief; 
 • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en hebt passie voor techniek.

Wat bieden wij?

Het salarisniveau is uiteraard marktconform en afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Wij beschikken over goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2% extra vakantiegeld (bovenop de standaard 8%), vrij te besteden mobiliteitsvergoeding (leaseauto) en aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken.