Microsoft .NET Developer

Voor Caesar Overheid zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren Microsoft .NET Developer. Als Microsoft .NET Developer word je ingezet bij klanten van Caesar Overheid, zoveel mogelijk in jouw eigen woonregio. Je werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen met Microsoft .NET. Je staat garant voor kwaliteit van je product en een tijdige oplevering.

Bij ons werken

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Al dan niet in de vorm van een regieopdracht. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. (in de regel in de Randstad). Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats.

Profiel kandidaat

  • Je hebt minimaal een Hbo-diploma en bij voorkeur gecertificeerd op onderstaande technieken; 
  • Minimaal 5 jaar ervaring met .NET ontwikkeling (C#.NET en/of ASP.NET) en technisch ontwerpen; 
  • Je hebt kennis van tools / technieken (zoals Visual Studio, MVC, WCF, IIS en/of TFS); 
  • Je hebt kennis van relationele databases (o.a. SQL Server); 
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht en creatief; 
  • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en hebt passie voor techniek.

Wat bieden wij?

Het salarisniveau is uiteraard marktconform en afhankelijk van ervaring en geleverde prestaties. Wij beschikken over goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 2% extra vakantiegeld (bovenop de standaard 8%), vrij te besteden mobiliteitsvergoeding (leaseauto) en aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken.