;

Persbericht P-Direkt

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid en staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie waarbij het zelfbedieningsconcept centraal staat voor (toekomstige) medewerkers, managers en HR-ondersteuners. Dit realiseert P-Direkt door het bieden van een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT voor bijna 140.000 medewerkers die werkzaam zijn bij de diverse ministeries en andere overheidsorganisaties.

Met de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de Rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal.

P-Direkt heeft vijf partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-professionals tegen een marktconforme tarieven waaronder de combinatie Caesar Accounts, Bergler Nederland en VX Company Software Development.

“Ik ben trots op onze combinatie dat we ook P-Direkt als nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen! De samenwerking met Bergler en met VX heeft tot dit mooie resultaat geleid en we kijken uit naar een plezierige samenwerking voor de komende contractperiode met P-Direkt.” - Michel Brouwer

De nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt gaat op 5 oktober 2020 in voor een periode van maximaal vier jaar.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot Michel Brouwer, Bid Manager Caesar Overheid, via 06-51786917.

p direct
MICHEL BROUWER 11 September 2020

Reageer op dit bericht