Wij helpen organisaties om hun business doelstellingen te realiseren

Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van krachtige, vernieuwende ICT-oplossingen. Onze combinatie van vakmanschap en toegewijde medewerkers is hierbij dé sleutel tot succes.

Onze kennis

Onze technologische kennis is onze kracht. Wij weten wat er op de markt speelt, en wat er van ons verwacht wordt. IT-projecten zijn vaak heel complex. Wij maken deze voor jou eenvoudiger, overzichtelijker en efficiënter. Wij leveren niet alleen, wij creëren iets. Samen met jou! Want ultieme tevredenheid gaat bij ons boven alles.

"Onze kennis is onze kracht!"

Onze kennis, jouw voordeel

Wij weten wat we kunnen en waar we goed in zijn! En met onze kennis brengen we jouw organisatie naar een hoger niveau, zodat je snel en wendbaar bent en blijft.

Relatie

Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie. Gedrevenheid en inlevingsvermogen zijn daarbij onze sterke handelsmerken. We zijn eerlijk in wat we voor je kunnen betekenen en komen na wat beloven. Je kunt ons vertrouwen.

Ons DNA

Respectvol, passie, gedreven, samenwerken, enthousiast, betrouwbaar; het zit bij elke werknemer in het bloed! En we gebruiken dit allemaal om de samenwerking met jou zo optimaal mogelijk te maken.

2017

Onze helden hebben er weer een Gold Microsoft Partner competentie bij gehaald voor DevOps

2016

Twee Microsoft Gold partnerships op onze naam erbij: 'Cloud Productivity' en 'Data Analytics'

2015

Twee Microsoft Gold partnerships ('Appplication Development' en 'Collaboration and Content') en Sitecore Gold partnership. Rebranding van Caesar Experts

2013

Caesar is 25e van de 100 krachtigste ICT-bedrijven van Nederland met het beste imago - Computable

2010

Caesar is de op twee na Beste werkgever en heeft de meest tevreden medewerkers in het onderzoek Beste werkgever 2010 - Weekblad Intermediair

2007

Caesar behoort tot de Top-3 bedrijven met meest tevreden medewerkers – Weekblad Intermediair

2000

Directeur Hans van der Kooij verkozen tot ‘Manager van het Jaar’ – Management Team

1997

Snelst groeiend ‘middenbedrijf’ van Nederland

1995

Oprichting Caesar Experts - Caesar Experts is ontstaan vanuit innovatie van de Caesar Groep. Onder de Caesar Groep vallen buiten Caesar Experts nog twee ICT-dienstverleners: Garansys en Caesar Tenders.

1993

Oprichting Caesar Groep -  De overkoepelende strategie van de Caesar Groep is 'ICT met rendement': oftewel het maximale rendement halen uit ICT-oplossingen door de focussen op de te bereiken waarde. Alle bedrijven die onder Caesar Groep vallen werken nauw samen om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.