Dienstenoverzicht

MAATWERKOPLOSSINGEN

Onder regie van onze opdrachtgevers bij de overheid realiseren wij via mini-competities verkregen maatwerkoplossingen. Zoals het beheren en door ontwikkelen van systemen, gebruikt door tal van overheidsinstanties. Ongeacht organisatievorm, expertise, technologie en complexiteit. Wij kunnen deze opdrachten zowel ‘inhouse’ als op klantlocatie verzorgen.

TIJDELIJK PERSONEEL

Wij zijn door onze jarenlange ervaring binnen de ICT-sector (sinds 1993) met uiteenlopende grotere opdrachtgevers perfect in staat om u als overheidsopdrachtgever te voorzien in uw capaciteitsbehoefte aan tijdelijke ICT-professionals. (eigen medewerkers en inhuur). Dit binnen alle sectoren van de overheid en tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Samen met u geven wij hier graag invulling aan, afgestemd op uw werkwijze en rolling forecast behoeftes aan oplossingen, ingevuld door capabele ICT-professionals conform de gemaakte afspraken.

EXTRA TOEGEVOEGDE WAARDE

Onze uitgebreide ervaring met een op operational excellence gebaseerde supply-chain proces stelt u als opdrachtgever in staat om gebruik te maken van deze ervaring. Met als  resultaat een optimale ‘delivery’ en kostenstructuur aan beide zijden! Zo helpen wij binnen de overeengekomen mantelperiode (vaak 4 jaar of langer) onze opdrachtgevers structureel met hun ICT en kosten uitdaging.