Over ons

CAESAR OVERHEID

Om onze samenleving zo goed mogelijk te laten functioneren is een optimale informatievoorziening van de overheid richting haar burgers noodzakelijk. Goede ICT-professionals zijn daarbij onmisbaar.

Caesar Overheid koppelt ICT-professionals aan overheidsorganisaties. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar een match op basis van ervaring en de juiste certificering, maar ook of de professional past bij de organisatie.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel schakelen en voldoen aan de wensen van beide partijen.

Op zoek naar een freelance ICT-opdracht bij de overheid?

Wij helpen jou als ICT’er aan een freelance opdracht bij de overheid. Je wordt volledig bij dit proces betrokken. We bespreken samen de opdracht en je cv en helpen je bij de voorbereiding van het intakegesprek. Daarnaast regelen we de benodigde contracten en facturatie.

Wil jij aan de slag als IT’er bij de overheid? Bij ons vind je mooie opdrachten bij onder andere verschillende ministeries, het COA en Kennisnet. Lees hier meer over wat we voor jou kunnen betekenen

Op zoek naar freelance IT-krachten voor jouw organisatie?

Caesar Overheid koppelt al jaren ICT-professionals aan overheidsorganisaties. Wij kennen de processen en cultuur van de overheid van binnen en buiten, en beschikken over een groot netwerk van freelancers en leveranciers waar we mee samenwerken. Wij zorgen dat jouw organisatie altijd de juiste IT-kennis in huis heeft.

Tijdelijk een IT-expert inhuren? Lees hier meer over wat we voor jou kunnen betekenen.

Missie

Wij matchen (schaarse) ICT-profielen aan overheidsorganisaties. Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor zowel de ICT’ers als onze overheidsklanten staan centraal.

Visie

Door overheidsorganisaties te voorzien van voldoende kwalitatieve ICT-professionals, dragen we bij aan een optimale informatievoorziening richting burgers.

Caesar Groep

Caesar Overheid is onderdeel van de Caesar Groep. met ieder een eigen specialisatieveld. De verbindende factor is onze mensgerichte aanpak. Wij geloven dat in de digitale wereld de mens het verschil maakt.

Meer weten over de Groep? Lees hier verder.