Over ons

CAESAR OVERHEID

Caesar Overheid richt zich op het realiseren en implementeren van ICT-oplossingen, conform afspraak met de klant en zijn organisatie doelstellingen. Wij vullen dit in door het leveren van (digitale) maatwerk oplossingen en het inzetten van de beste bij de klant passende ICT-professionals. Onze klanten zijn met name grote en middelgrote (overheid) organisaties die werken met vaste leveranciers op basis van meerjarige overeenkomsten. Caesar Overheid beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle ICT-technologieën.

ONDERDEEL CAESAR GROEP

Caesar Overheid maakt samen met haar zusterbedrijven deel uit van de Caesar Groep, welke al sinds 1993 bestaat.  Alle bedrijven die onder Caesar Groep vallen, werken nauw samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partners, toeleveranciers en zzp’ers.

MISSIE & VISIE

Missie
Wij vullen voor onze overheidspartners de logistieke uitdaging in om altijd en tijdig te beschikken over het juiste aantal ICT-professionals in door hun gewenste contractvorm. (regie/tijdelijk personeel). Dit op basis van onze jarenlange kennis en ervaring met zowel de opdrachtgevers, hun klanten als de arbeidsmarkt. Ongeacht dienstverband en expertise van de ICT-professionals.

Onze visie
Onze visie en ervaring is dat een hechte relatie tussen opdrachtgever en leverancier, gecombineerd met een operationeel excellent aanbiedings- en verwervingsproces uiteindelijk leidt tot optimale klanttevredenheid en kostenbeheersing. Thema’s als kostenreductie en een single-point-of-contact  werken dan samen en versterken elkaar.