Wil je bij ons jouw talent inzetten? We maken graag kennis. Wij stellen onszelf alvast voor.

Wij zijn Caesar Overheid. Ons team bestaat uit (ongeveer) 10 mensen. Samen werken we hard om de inhuur van ICT-professionals goed en efficiënt te laten verlopen. Dat kan soms een hele klus zijn, maar aan passie en drijfveer is bij ons geen gebrek. We zijn een hecht team en zetten samen de schouders eronder. Wat ons Caesarianen kenmerkt? We durven initiatief te nemen en hechten veel waarde aan teamsucces. Bij ons geen ego’s en onderlinge competitie.

Caesar is een stabiele organisatie. We hebben weinig verloop en daar zijn we trots op. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen in jouw vakgebied en we kijken uit naar de nieuwe inzichten en ideeën die je meebrengt om ons nog beter te maken.

Onze kernwaarden

  • Vrijheid: we hebben veel uiteenlopende persoonlijkheden en achtergronden. We vinden het belangrijk dat je vrij kan zijn om jezelf te zijn.
  • Plezier: werk is belangrijk, maar dat is niet het enige waar we ons mee bezig houden. We houden ervan om plezier met elkaar te hebben, bijvoorbeeld tijdens onze borrels en medewerkersdag.
  • Ontwikkeling: als bedrijf willen we altijd groeien, en we hopen dat jij dat ook wilt. Bij ons krijg je daar veel ruimte voor, zowel op persoonlijk als technisch vlak.
  • Waardering: bij ons ben je geen nummer. We hebben aandacht voor elkaar en vieren successen samen.

Diversiteit en inclusiviteit

Wij staan voor een open en transparante cultuur waarin iedereen zichzelf mag zijn. We streven ernaar dat onze medewerkers zich thuis voelen op de werkvloer. Respect en waardering voor anderen is ontzettend belangrijk. Wij zien diverse denkbeelden als mogelijkheid om te innoveren en met een frisse blik naar digitale transformaties te kijken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Voor al jouw harde werk krijg je (naast waardering van collega’s) natuurlijk ook een beloning. Caesar Groep heeft een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou klaarliggen. Daarin vind je onder andere informatie over:

  • Mobiliteit
  • Thuiswerken
  • Caesar Academy

En nog veel meer!

Je leest hier meer.

Caesar Groep

Caesar Overheid is onderdeel van de Caesar Groep. Meer informatie over onze (voor)waarden lees je hier.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Utrecht op de Janssoniuslaan (naast de A12). Caesar Overheid is gevestigd in hetzelfde pand als de Caesar Groep. Benieuwd hoe ons kantoor eruitziet? Bekijk hier de interactieve tour van ons pand.

Enthousiast over werken bij Caesar Overheid? Mooi! Bekijk hieronder snel welke vacatures we hebben.